Workshop Intu├»tief zingen 

Ontdek je eigen stem. Het lied van je ziel.   

In de workshop combineer ik elementen uit de Nada Brahma Sonologie, de klassieke zang en het sjamanisme.

Ik heb 16 jaar les gehad in klassieke zang. Toch vond ik het altijd lastig om 'gewoon zo' voor me uit te zingen. Op verschillende manieren heb ik de blokkades mogen oplossen en zing nu vrij-uit wat me te binnen valt. Ik heb ontdekt dat deze manier van zingen me ongelofelijk goed doet. Het sterkt de verbinding met mijn hart, met mijn intuïtie en heeft ook de kracht fysieke blokkades op te lossen. Het maakt dat ik me vrij voel.

Ik kijk ernaar uit ook jou te begeleiden om de klanken van je ziel toe te laten.

"Stop searching, only then the music will find you." uit de film 'Dance of the Wind'

Meld je bij mij indien je interesse hebt. Bij voldoende aanmeldingen (en mits de C-maatregelen het toelaten) start ik een groep. Individuele begeleiding is natuurlijk ook mogelijk.

Workshop Werken met energie

In de lente van 2021 bied ik weer een workshop energiewerk aan! Ik zal veel vertellen over energiewerk en we zullen verschillende oefeningen doen en aansluitend ervaringen uitwisselen.

 

Ik zal vertellen over de volgende thema's en met jullie oefenen
- Hoe je jezelf effectief kan aarden en energetisch kan beschermen.
- Wat positiviteit en negativiteit is (of de lichte en de donkere kant). Hoe je dat kan ervaren en hoe je ermee om kan gaan.
- Hoe je de ziel terug in het lichaam kan krijgen.
- Hoe je je energieveld kunt reinigen en activeren.
- Hoe je verbinding kan maken met de Schepper of je hogere zelf.
- Hoe je verschillende blokkades kan op lossen.
- Hoe je het genezingsproces met energie kunt ondersteunen.
- Een werkzame en effectieve methode om gebouwen en plaatsen energetisch schoon te maken.

 

Heb ik je interesse gewekt? Ik zou het leuk vinden als je erbij bent.

 

Donderdagavonden 20-5, 27-5, 10-6, 17-6 en 1-7-2021 van 19.00 uur tot 21.30 uur, op een nader te bepalen locatie in Venlo. De workshop voldoet aan alle C. maatregelen.

 

Deelname aan de Workshop kost 250 euro. Stuur me een mailtje om je plaats te reserveren. Voorwaarde voor deelname is dat je sowieso de eerste avond aanwezig kan zijn. Meenemen: notitieboekje.

Workshop Relaties in verbondenheid

Is het contact met je partner niet goed? Zijn er spanningen met vader, moeder, broer, zus, kinderen, of schoonfamilie, en heb je daar last van? Blijf je met jouw familieleden in dezelfde onbevredigende patronen zitten? Kom dan naar deze workshop waar we onze gedachten over onze naasten, die de oorzaak zijn van onze spanningen, aan het licht brengen. We onderzoeken ze o.a. aan de hand van de 4 vragen en omkeringen van The Work. De inzichten die hierbij ontstaan geven je mogelijkheden tot een nieuwe manier van omgaan met familie. Een manier die goed voelt voor jou, vanuit het hart komt en helder is.
 
Tijdens de dag doorlopen we alle stappen van The Work: we identificeren de stressvolle gedachten die we over de ander hebben, we gaan deze onderzoeken en we leren omkeringen te vinden. In de workshop besteden we ook aandacht aan de praktische toepasbaarheid van de inzichten in het dagelijks leven. En natuurlijk is er ruimte voor vragen en het delen van ervaringen.
 
Deze workshop is bedoeld voor iedereen die een nieuwe manier wil vinden om in relatie te zijn met zichzelf en met zijn naasten. De workshop is de moeite waard voor zowel beginnende als ervaren Workers.

Workshop Kritiek als cadeau

In deze workshop leren we kritiek en feedback te ontvangen op zo'n manier dat het niet meer pijn doet.  

Vind je het soms moeilijk om feedback te ontvangen? Doet kritiek soms echt pijn? Wil je ontdekken hoe het is om zonder angst feedback en kritiek te geven en te ontvangen?


In deze workshop kunnen we leren hoe het ontvangen van feedback en kritiek zelfs leuk kan zijn. We pakken de cadeautjes die verborgen zitten in de feedback en kritiek uit en gaan daarmee aan het werk. We oefenen ook om anderen precies en zonder stress feedback te geven.

Deze workshop is ook geschikt voor bedrijven - ik vertel je graag over de mogelijkheden.

Disclaimer

Niets op deze website is bedoeld ter vervanging van medisch advies of behandeling. Workshops, coachings, opleidingen en behandelingen zijn ontworpen ter ondersteuning, en niet ter vervanging, van reguliere medische gezondheidszorg.