Wat bied ik je aan? 

- Een grondtoonbestemming 
- Energetisch werk 

- Begeleiding bij relationele uitdagingen
- Leren omgaan met stress en prestatiedruk
- Begeleiding bij het ontdekken en gaan van jouw levensweg

En met andere thema's ben je ook van harte welkom!


Lees hieronder verder...

Coaching en Energetisch werk

Grondtoonbestemming

Nada Brahma Sonologie ... 

Wil jij je eigen grondtoon leren kennen en weer 'gestemd' raken door het zingen ervan?

Created with Sketch.

Energetisch werk

Werken met stem, zang en klank is een eenvoudige weg om jezelf weer te stemmen, in balans te brengen en dichter bij jezelf te komen. Als je systeem in harmonie met zichzelf trilt (vibreert) ontstaan gezondheid, vreugde, authenticiteit, vertrouwen en liefde. Sjamanistische krachten en energiewerk kunnen daarbij ondersteunen en transformerend werken. Door het werk kunnen blokkades oplossen of weggehaald worden (extractie), kan het energielichaam gereinigd worden en kan de energie weer vrij gaan stromen. 

Wil je meer lezen over mijn werkwijzen?

Created with Sketch.

Ik kan je ook uit verschillende methoden eenvoudige en effectieve oefeningen aanbieden, die je zelf in je dagelijks leven kan integreren:
Silva Mind Control – o.a. leren je snel en diep te ontspannen, eenvoudig in slaap vallen, hoger concentratievermogen, ontwikkelen van positiviteit en vertrouwen in je leven. 
Thetareading – o.a. je met de geestelijke wereld verbinden en je eigen genezing ondersteunen – innerlijke blokkades oplossen – manifesteren.
Sjamanistisch energiewerk – o.a. jezelf energetisch beschermen en effectief aarden, jezelf en je huis reinigen, contact leren maken met je hogere zelf

Begeleiding bij relationele uitdagingen

Wil je begeleiding bij het leren in liefde, verbondenheid en vreugde met jezelf en je partner te leven? Ik ondersteun je er graag bij al je relatieproblemen op te lossen. 

Created with Sketch.

Deze coaching is bedoeld voor jou als je weer liefde, vrede en leven in je relatie wil brengen. Je ontdekt échte intimiteit en verbondenheid in relatie en vriendschappen. Ook leer je authentisch te luisteren en duidelijk en vredig te communiceren.

Meer lezen over mijn werkwijze? 

Omgaan met prestatiedruk - Kom terug in je kracht!

" 'Ik heb stress nodig als drijfveer' - wie zou je zijn als je dat verhaal nooit meer zou geloven?" - Byron Katie

Onder professionele begeleiding ga je de oorzaken van je prestatiedruk nauwkeurig in kaart brengen. De stressvolle gedachtes die jou veel energie kosten, onderzoek je o.a. met de vier vragen van The Work. The Work is een simpel en krachtig onderzoek waarmee je jezelf kunt bevrijden van stress. Door aan je denken te werken, veranderen je emotionele beleving en je gedrag. Mensen die regelmatig The Work doen ervaren o.a. vermindering van stress, meer energie en meer helderheid in hun denken. Herken jij de beschreven signalen bij jezelf? Lees hieronder verder...

Created with Sketch.

Programma Terug in je Kracht
Onderzoek de oorzaken van je prestatiedruk met vier simpele vragen. Door aan je denken te werken, veranderen je emotionele beleving en je gedrag.
 

Voor wie is dit programma bedoeld?
Dit programma is voor jonge ambitieuze professionals.
-    Je hebt een uitdagende baan of bent zelfstandig ondernemer.
-    Je kiest zelf voor dit programma (het is je niet opgelegd door HRM/P&O).
-    Je bent bereid in jezelf te investeren.


Herken je jezelf hierin?
Je bent een (jonge) professional en je vraagt veel van jezelf. Je bent moe. Je piekert regelmatig over je werk. Je hebt het zo druk dat je het werk dat je eerst leuk vond niet meer leuk vindt. Je kan je steeds slechter concentreren. Je ziet dingen over het hoofd, vergeet dingen, wat niets voor jou is. Je bent snel geraakt door wat collega’s of klanten tegen je zeggen. Je doet erg je best kwaliteit én kwantiteit te leveren, in de hoop dat je collega’s je zullen waarderen. Je denkt veel na over wat anderen zouden kunnen denken of vinden. Je durft geen ‘nee’ te zeggen als iemand je wat vraagt. Je klaagt over een gebrek aan tijd, je klaagt over de organisatie en over de baas. Je geeft anderen de schuld van jouw vermoeidheid. Je slaapt slechter, je wordt niet uitgerust wakker. Je kunt je moeilijk ontspannen als je een vrije avond hebt. Je denkt continu dat je nog iets moet doen. Mogelijk drink je ook overmatig veel koffie. Tegen de buitenwereld zeg je dat het nog wel gaat, dat je het helemaal onder controle hebt. Of ben je al ingestort?

 

Investeren
Is het bovenstaande (deels) op jou van toepassing en wil je dit liever niet toegeven? Om je heen storten velen in. Burn-out is volksziekte nummer 1. Het is niet nodig om te wachten tot het je overkomt. En het is ook niet aangenaam. Zoek een coach en investeer nu in je eigen gezondheid.

Het is tijd om weer in je kracht te komen! Nu.

Hoe het ook kan
In dit programma ga je ontdekken welke stressvolle gedachten de oorzaak zijn van jouw prestatiedruk. Je wordt je bewust welke van jouw gedachten jouw gevoel van angst, woede of machteloosheid veroorzaakt en daardoor je vermoeidheid of stress. Met behulp van één op één begeleiding onderzoek je je stressvolle gedachtes met behulp van de vier vragen van The Work en anderen methoden, en de stress kan dan van binnenuit oplossen. Door aan je denken te werken, veranderen je emotionele beleving en je gedrag. Zo kan het gebeuren dat jij weer in je kracht komt te staan.

 

The Work werkt als je eenvoudigweg de vragen van het onderzoek beantwoordt. Alles wat je nodig hebt is een open mind en een nieuwsgierigheid naar de antwoorden die in jou naar boven zullen komen.

Het programma dat ik je aanbied is:
1.    een kortdurend traject
2.    praktisch en gemakkelijk toe te passen in jouw dagelijks leven
3.    bedoeld om direct verandering te merken: meer energie, meer efficiëntie, meer plezier, meer gemak, meer in contact met jezelf en anderen. Het is zo opgebouwd, dat je in korte tijd een nieuwe kijk ontwikkelt op jezelf en de wereld om je heen.

 

Een Programma (op verzoek zijn natuurlijk ook varianten van dit programma mogelijk):
-    VIP-dag – samen maken we een vliegende start. We maken een nauwkeurige analyse van de persoonlijke oorzaken van jouw prestatiedruk of (dreigende) Burn-out en werken hier één halve dag intensief aan. Aan het einde van deze halve dag heb je al een hoop ballast van je schouders laten glijden en heb je een paar handvatten die je helpen om je inzichten in je dagelijks leven toe te passen.
-    Vijf maal begeleiding in een Skype sessie van 90 minuten waarin we specifieke stressvolle situaties onderzoeken. Je leert verschillende manieren om je bewust te worden van je stressvolle gedachten. Je leert zelf het onderzoeksproces toe te passen op je gevonden gedachten.
-    Alle benodigde materialen en een gestructureerd overzicht van behulpzame online video’s van Byron Katie.
-    Online ondersteuning - je kan me altijd vragen stellen.

-    Eindgesprek waarin we bespreken hoe je verder wil en kan gaan en waarin je je eigen stappenplan daarvoor opstelt.

De resultaten die je kunt bereiken
Mensen die regelmatig The Work doen ervaren o.a. vermindering van stress, meer energie en meer helderheid in denken. Via dit programma wordt het ook voor jou mogelijk om dit in je leven te brengen.

Marieke heeft bijna zeven jaar in de accountancy en als controller gewerkt. Ze heeft dus zelf veel ervaring met het drukke bestaan van een jonge professional. Haar ervaring is dat ze door het doen van The Work op een ontspannen manier veel meer voor elkaar krijgt. Efficiency, plezier en gemak zijn sleutelwoorden in haar leven geworden.

"Mijn persoonlijke ervaring is dat ik sinds ik The Work doe meer plezier in mijn werk heb, meer energie overhoud aan het einde van de dag, minder pieker en efficiënter werk. Ik ben in staat negatieve gedachten over collega’s op te schrijven, te onderzoeken en los te laten. Ik vul niet meer voor anderen in wat ze over mij (zouden kunnen) denken. Ik voel me geen slachtoffer meer van mijn situatie en neem weer verantwoordelijkheid voor mijn eigen leven."


Het doen van The Work belooft niet een bepaald resultaat. Het spannende en effectieve aan The Work is vooral het zoeken naar jouw eigen waarheid, hoe die er uiteindelijk ook uitziet.


Locaties en Prijs
Locatie VIP dag – in overleg. Bij jou in de buurt, of op onze locatie in Viersen, Dtsl.
Overige Sessies vinden plaats over Skype of Zoom.

De prijs voor het Programma Terug in je Kracht – Voorkom je Burn-out is € 1.200 ex BTW.

In de prijs zijn locatiekosten en lunch (indien de VIP dag niet in Viersen plaatsvindt) niet inbegrepen.
Bij aanmelding voor het programma zijn de Algemene Voorwaarden van toepassing.

Mogelijkheid tot volgen van een Follow-up programma
In dit programma ga je The Work integreren in je dagelijks leven.
-    Een half jaar lang maandelijks een Skypesessie van 90 minuten.
-    Voorafgaand een intake-sessie waarin we samen de voor jou belangrijke thema’s identificeren.
-    Schriftelijke online begeleiding bij het dagelijks doen van je eigen Work.
Mensen die dagelijks The Work doen berichten over het ervaren van een diepgaande verandering in de manier waarop ze de wereld, de mensen en zichzelf zien.

Disclaimer

Niets op deze website is bedoeld ter vervanging van medisch advies of behandeling. Workshops, coachings, opleidingen en behandelingen zijn ontworpen ter ondersteuning, en niet ter vervanging, van reguliere medische gezondheidszorg.